Op zoek naar een ruimte

Amsterdam Alternative is in 2020 van start gegaan met het colletief eigendom project Vrij Beton. Lees meer over de gedachten achter dit project op de concept pagina. Het is een ambitieus plan maar volgens ons is het realistisch en is de tijd rijp voor grote veranderingen in onze maatschappij. Onze stad wordt al jaren overgelaten aan de vrije markt, het geld regeert. Een van de consequenties van deze politieke koers is het verdwijnen van de vrijplaatsen en vrije ruimte in Amsterdam. 

Amsterdam Alternative gaat zich middels het project Vrij Beton inzetten voor nieuwe vrijplaatsen. Nieuwe plekken voor experiment, in eigendom van het collectief. Om vast vooruit te lopen op de zaken gaan we nu vast op zoek naar mensen/initiatieven die op zoek zijn naar een betaalbare ruimte. Op deze manier hopen we in kaart te brengen wie er op zoek is en waarnaar. Deze informatie zou ons collectief kunnen helpen bij de zoektocht naar een pand en de invulling daarvan.

Opgeven via dit formulier geeft geen garanties op een ruimte.
We werken niet met wachtlijsten. Deze informatie is puur om in kaart te brengen met de wensen van degenen die op zoek zijn. 

Submit your details

{form_register_space}