Use the buttons below to filter the events of the AA Agenda.
All
Reset
Thursday 03 December
Tickets Cinetol // 18:00 // € 10
Lokaal Signaal: Juan Juan (18:00)
Genre: Blues, Indierock, Surfrock
Open: 18:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Juan Juan

Bij Lokaal Signaal vind je liveshows in onze zaal van de allervetste acts uit Mokum (en nabije omgeving) in een Corona-proof setting voor 30 personen per show. Hier kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.

 

Juan Juan

Juan Juan is een zeer interessant nieuw geluid uit de Nederlandse indierock-scene. Deze band is nog maar twee singles jong en plant nu al de release van haar debuutalbum ‘New Mexico’. ‘Life is Short (wannet stoned)’ is een uiting van een opgesloten gevoel en een onderdrukt verlangen, gehesen in een onschuldig en aanstekelijk jasje. Het nummer komt het meest tot zijn recht op een surfplank en smaakt als The Velvet Underground, Kevin Morby en Devendra Banhart, maar het smaakt vooral naar meer. De surfy geluiden die je op de eerste single hoort, groeien in de tweede single uit tot verleidelijke bluesrock die doet denken aan traditioneel Amerika en J.J. Cale. Juan Juan is een band die je graag bij een kampvuur zou willen horen, alleen heeft dit stel muzikanten wel wat meer te bieden dan Wonderwall of Pumped Up Kicks. 

 

INFO

Lokaal Digitaal: Juan Juan
Donderdag 3 december

Show 1:

Doors // 18:00
Showtime // 18:30
Tickets €10 (28 beschikbaar)
Spotify // Instagram

Show 2:

Doors // 19:00
Showtime // 19:30
Tickets: 10,- (28 beschikbaar)

 

 

CORONAMAATREGELEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

 

Check het Facebook event HIER