Use the buttons to browse through the AA articles archive or to find out more about the newspaper and distribution.
6/9/2019 / Issue #026 / Text: Ivo Schmetz

Crowdfunding: 20 jaar OT301 - fotoboek

Op 14 november 1999 werd de oude filmacademie van Amsterdam gekraakt door een internationale groep kunstenaars, muzikanten en vrijbuiters. Meteen na de kraak werd het pand omgedoopt tot de OT301 en ontstond een succesvolle combinatie van wonen, werken en publieke functies.
De deuren van de OT301 staan imiddels al 20 jaar bijna alle dagen van de week open voor iedereen. Er is o.a. een concertzaal, bioscoop, galerie, veganistische keuken en meerdere repetitie- en workshop ruimtes.

Jubileum
Dit jaar bestaan de OT301 20 jaar en dat wordt gevierd op 15 en 16 november. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er gewerkt aan een fotoboek. Een boek met daarin beeld van 20 jaar OT301. Beeld van de concerten, feesten, exposities, workshops en performances maar ook beelden van de kunstenaars, bezoekers en verhitte discussies die regelmatig worden gevoerd in de OT301. Met andere woorden: 20 jaar experiment in beeld!

Donaties
Om dit boek te financieren is hulp nodig. Alle donaties zijn welkom!
Doneer via de Voordekunst crowdfunding campagne.

Oproep voor foto’s
Tevens wil de OT301 van de gelegenheid gebruik maken en een oproep plaatsen. Ze zijn namelijk erg benieuwd naar jullie foto’s van, of in de OT301. Als je ze hebt en wil delen, stuur ze dan naar pr@ot301.nl voor 16 oktober. De beste beelden komen in het boek.

www.ot301.nl