Selected event
Thursday 02 July
Cinetol // 18:30 // € 35
Dinner show: Juliet July + Jazzy D.
Genre: dinershow, jazz, fusion, funk, r&b
Open: 18:30 - 22:00 hrs
Tickets: € 35 PRESALE
Line up:
Juliet July
Jazzy D.

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie en langzaamaan kan het weer. Lil Kleine deed het al, dus wij konden niet uitblijven. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow! Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een driegangendiner, livemuziek van opkomend talent en een dj in de intieme setting van onze zaal. Voor maximaal 30 man, dus coronaproof.
 

Juliet July wil mensen aan het lachen maken met haar muziek. Als kind speelde ze veelvuldig in musicals en ging ze de wereld over als internationaal model. Ze voltooide een studie aan de Herman Boord Academie. Muzikale inspiratie haalt ze van de theatervloer en de reizen die ze maakt. Haar sound kan omschreven worden als een fusion van jazz, R&B, soul en funk elementen.

DJ: Jazzy D.
Jazzy D. draait met regelmaat tijdens dinnershows. Tijdens zijn sets speelt hij ook live keyboard en in het professionele circuit werkt hij samen met componisten, producers, sound designers en vele muzikanten.

Dinner show: Juliet July + Jazzy D
Tijden: inloop 18:30, diner 19:00 – 22:00
Prijs p.p. voor 3 gangen + concert: €35

Let op: gelieve bij het kopen van een ticket aan te geven met hoeveel mensen je aan 1 tafel wilt zitten (max. 4) en evt. of er sprake is van allergenen door een mailtje te sturen naar: info@cinetol.nl

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

--> Check het Facebook event hier