Use the buttons below to filter the events of the AA Agenda.
All
Reset
Saturday 14 December
Tickets Cinetol // 20:00 // € 6,50
Music - Moves - Movies
Genre: rockopera, indiepop
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 6,50 / Deur: €8,50
Line up: The Stream, Panda Noir, DJ Virtuel

Music - Moves - Movies is een avondvullend programma waarin de verbinding tussen popmuziek, beweging én bewegend beeld gemaakt wordt. Het publiek wordt meegenomen in een muzikaal, visueel en dynamisch avontuur.
De avond start rustig en statisch in theater-setting, waarin het publiek nog gewoon op een stoel mag plaatsnemen. Gedurende diverse optredens wordt er toegewerkt naar steeds meer beweging. Aanvankelijk alleen op het podium. Maar uiteindelijk zal het hele publiek op de dansvloer eindigen.

Line up: The Stream / Panda Noir / DJ Virtuel
 

The Stream
In de indrukwekkende crossover rockopera 'Sweet Sally, Sad Departure' combineert The Stream hun orkestrale pop met dans en projectie. Tijdschrift OOR noemt het "een fijnzinnig en geloofwaardig verhaal met een muzikale omlijsting om je vingers bij af te likken". Deze voorstelling moet je zien, horen én beleven.

Sweet Sally, Sad Deprature https://song.link/album/nl/i/1348462162
Promo https://youtu.be/g6xzckyBc5w
Videoclip https://youtu.be/N83m7ikMPzI

Panda Noir
Neem het rauwe van the Black Keys, het stoere van de Arctic Monkeys en de heldere sound van Echosmith. Trek je meest sexy pak aan, pak je gitaar en dans als je schoonmoeder in de moshpit bij Nirvana. Bij de dansbare indiepop van Panda Noir is het onmogelijk om stil te blijven staan.

Run https://song.link/nl/i/1457500002

DJ Virtuel
Iedereen op de dansvloer met de mooiste moves dankzij DJ Virtuel. Muziek, dans én videoclips.