For all the participating Alternative venues go to the Venues page
SHOP - Boekhandel van Pampus
SHOP - Boekhandel van Pampus
KNSM-laan 303
http://www.boekhandelvanpampus.nl

Een eigenzinnige boekhandel met liefde en oog voor bijzondere uitgaven. Literatuur, kinderboeken, filosofie, architectuur, geschiedenis, Tao, alles nodigt uit om een kopje koffie te bestellen en nog wat te blijven hangen - oh, daar achter in de zaak liggen mooie yoga spullen…
Elke dag open vanaf 10 uur - behalve maandag.

De filosofie van Boekhandel van Pampus is in drie woorden te vangen:

Uitnodigen tot oponthoud.

Want voor ons is onthaasten geen modieus marketingwoord, voor ons is het een uitdaging. De zaak is er vanaf het begin in 2009 op ingericht. Natuurlijk kunt u als klant bij ons gewoon een boek pakken, afrekenen en weggaan. Maar er zijn ook aangename leunstoelen om in te gaan zitten en nog wat in de winkel te blijven lezen, met of zonder kopje koffie. En voor de jongere lezers hebben we twee fijne hoekjes ingericht met zachte kussens waar ze kunnen lezen én wegkruipen.

Een vraag, er volgt ’n antwoord, nog ’n antwoord en daar komt een klant met nog een ander antwoord … Wat nu?

U bekijkt de aangeraden titels, ruikt eraan, neemt ze in uw hand en schat ze in. U leest wat in het ene of in het andere, slokje koffie, misschien denkt u er nog even over en komt u morgen terug.

De titels uit de top-10 hebben we staan, in de kasten, vaak rug-aan-rug. Maar onze pareltjes en favoriete boeken tonen we plat liggend. Die verdienen immers wat meer aandacht. Als we horen verzuchten ‘Wat een snoepwinkel’, dan zijn wij tevreden.
Een impressie? Klik hier.