Selected event
Saturday 07 November
Cinetol // 20:00 // € 9
Durma Dans Et | Bonnefooi, Redleg On A Roll & Tosh
Genre: electronic music, afrohouse,
Open: 20:00 - 03:00 hrs
Tickets: € 9 PRESALE
Line up:
Bonnefooi
Redleg On A Roll
Tosh

Het meest tropische feest aan de Amstel is terug na een <3 uitverkochte <3 derde editie - met een line-up waar we zelf een beetje van staan te kijken. Deze gebalanceerde samenstelling van ervaring, diep repertoire en talent belooft een avond vol zouk, Afro-house, boogie en wereldse disco van de fijnste soort. Caribische temperaturen in de zaal gegarandeerd…

 

LINE-UP

✪ Bonnefooi (Rush Hour) 3-hour set

✪ Redleg On A Roll

✪ Tosh

 

SCHADE

€9,- (pin, online)
 

OVER

✪ Bonnefooi ✪

Het eindeloze fanboyen van zijn Red Light Radio shows, vooraan dansen bij al zijn gigs en de goede gesprekken bij Rush Hour moesten haast wel resulteren in deze boeking. Hij is internationaal erkend om zijn onuitputtelijke collectie aan zouk en wereldse disco, en op Durma Dans Et mogen wij daar 3 uur lang van genieten. De rien.

https://soundcloud.com/bonnefooi

 

✪ Redleg On A Roll  ✪

Opeens was hij er, ene Redleg On A Roll met meerdere briljante wereldmuziek-uploads op Soundcloud en Youtube. Zonder er gras over te laten groeien nodigden we hem uit op onze radio, met magie als gevolg. Dit keer nodigen we hem uit op onze line-up. Laat Shazam maar thuis, want zijn plaatjes zijn niet te traceren.

https://soundcloud.com/redlegonaroll

 

✪ Tosh ✪

Sinds zijn eerste keer bij Durma Dans Et is hij enorm gegroeid als artiest, met internationale erkenning en vele boekingen tot gevolg. De combinatie van zijn technische souplesse en vermogen om een enorme energie te genereren is op zijn zachts gezegd uitzonderlijk: onze resident, Tosh.

https://soundcloud.com/fucktosh