Wednesday 13 October
Tickets Cinetol // 19:30 // € 12,50
AADE-fest | DEAFDEAFDEAF (UK) x Shaemless x The Covids x DJ Trish Trash | Uitverkocht
Genre: Punk, Post-punk, Garage
Open: 19:30 - 00:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: DEAFDEAFDEAF x Shaemless x The Covids

AADE-Fest | DEAFDEAFDEAF x Shaemless x The Covids 

Tijdens het jaarlijkse ADE festival organiseert Amsterdam Alternative het AADE. Terwijl in Amsterdam de techno door de straten begint te schallen klinken er in Cinetol snoeiharde gitaren: wij openen ons eigen Alternative ADE met een punk-mini festival.

INFO 
Datum | 13 oktober 
Doors | 20:00 
Showtime | 20:30 
Tickets | 12,50 | Uitverkocht
Facebookevent 

Tickets voor AADE op donderdag 14 oktober met o.a. The Rills en FuckFuckFuck vind je hier.

DEAFDEAFDEAF (UK)
“Mijlen verwijderd van de gemiddelde indie bullshit en een markering voor de Next Next Wave. DEAFDEAFDEAF heeft zichzelf met hun eigen twist aan subnormale soundscapes stevig verankert in de rijke kluis van de Manc music scene.”

Deze lovende woorden van Louder Than War zeggen eigenlijk alles dat je moet weten over de independent Manchester based band DEAFDEAFDEAF. Ze weten een range van dynamische levels te verkennen en op precies de goede momenten een overvloed aan wrede noise aan te zetten, resulterend in een krachtig gevoel van intensiteit. Fans van Britse (post-)punk zijn bij DEAFDEAFDEAF aan het juiste adres.

Spotify: https://spoti.fi/3zdOk1k
Video: https://bit.ly/3hBy5Ff
IG: @deafdeafdeaf

Shaemless
Hoe je Shameless het best kan omschrijven? Jim Morrison on steroids komt volgens de mannen zelf best goed in de buurt. De band uit Nijmegen combineert hun jazz met de rouwe, primitieve noise van post-punk om zo een scherpzinnig en onvoorspelbaar monster te creëren. Vooralsnog staan er een paar keiharde singles online, “het is een duistere affaire van ruim vier minuten dreigend, noisy en post-punkend met een mopje surf, de nieuwe single smaakt naar meer” aldus NVMTH. Gelukkig komt er binnenkort ook meer, eind 2021 staat er een debuutplaat op de planning.

Spotify: https://spoti.fi/3Ch7Iw3
Video: https://bit.ly/39dxdBW
IG: @shaemlessofficial

The Covids
Een aanstekelijk nieuw punk-geluid uit Amsterdam; The Covids. “Een reality check a la punk met The Covids, accurate bandnaam en hun eerste EP is dat net zo. Een lekkere punkplaat die goed in elkaar zit en lekker wegluisterd” aldus 3voor12. Niet te gewelddadige gitaren, toegankelijk en lekker uptempo. “Brengt je mind terug naar de tijden dat we dit live konden ervaren en brengt daarmee een glimlach”, schreven ze een paar maanden terug. Inmiddels is de tijd eindelijk daar en spelen ze 13 oktober op ons AADE mini fest.

Spotify: https://spoti.fi/3hSVq5F
IG: @the.covids

DJ: Trish Trash
Het beste van garage-punk-wave-electro en high energy rock ’n roll.

Coronamaatregelen 
In het kader van de huidige coronamaatregelen maken we gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negetief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl. 

Select tickets
Ticket 13/10 € 12.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free