Thursday 14 October
Tickets Cinetol // 19:30 // € 14,50
AADE-fest | The Rills (UK) x FuckFuckFuck x Dead Finks (DE/AUS) x Forbidden Wizards x VULVA x DJ Cristel Ball | Uitverkocht
Genre: Punk, Post-punk, Garage
Open: 19:30 - 00:00 hrs
Tickets: € 14,50
Line up: FuckFuckFuck, The Rills (UK), Dead Finks (DE/AUS), Forbidden Wizards, VULVA, Cristel Ball

AADE-Fest | FuckFuckFuck x The Rills 

Tijdens het jaarlijkse ADE festival organiseert Amsterdam Alternative het AADE. Terwijl in Amsterdam de techno door de straten begint te schallen klinken er in Cinetol snoeiharde gitaren: wij openen ons eigen Alternative ADE met een punk-mini festival.

INFO 
Datum | 14 oktober 
Doors | 19:30 
Showtime | 20:00 
Tickets | 14,50 - Uitverkocht 
Facebookevent 

The Rills (UK)
Door de BBC bestempeld als een band om in de gaten te houden: The Rills. Met hun trademark donderende ritmesectie en snelle, slimme en vuige kitchensink lyrics gaan ze al een tijd rond in de underground scene van de UK. Inmiddels zijn ze de underground ontstegen en maken ze zich klaar voor het grotere publiek met een debuut EP op komst.

Spotify: https://spoti.fi/3lIa0Ov
IG: @therillsband

Dead Finks (DE/AUS)
Een zee van taaie gitaren en een bonzende bass dat zichzelf in je oren plant, die niet meer weggaat.
Bandcamp via deze link

FuckFuckFuck
Garagepunk in zijn puurste vorm: alle remmen los en energie die er vanaf druipt. FuckFuckFuck brengt hun garagepunk met een vleugje rock ’n roll, waarin invloeden als The Clash en The Ramones terug te horen zijn. De muziek zit als een oorworm in je hoofd geplakt na een luisterbeurt en raak je niet meer kwijt.

Spotify: https://spoti.fi/3z7HuKN
Video: https://bit.ly/3Cceqnc
IG: @fuck_fuck_f_ck

Forbidden WIzards
Het Rotterdamse trio Forbidden Wizards “make punk”, hyperactieve noisey punk. "Maak je geen zorgen, doe ff lekker je eigen ding", aldus Forbidden Wizards.
Spotify via deze link
IG: @forbiddenwizards

VULVA
Heftig beïnvloed door bands zoals Kyuss, OM, IDLES en Viagra Boys gaat het tijdens de set van trage slepende riffs naar repetitieve snelle herrie.
SoundCloud via deze link
IG: @vulva.666

DJ: Cristel Ball
Cristel Ball, wie kent haar niet? De classieste én vuigste retro DJ van Amsterdam.
Radio set via deze link
IG: @cristelball

Coronamaatregelen 
In het kader van de huidige coronamaatregelen maken we gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negetief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl. 

Select tickets
Ticket 14/10 € 14.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free