Thursday 22 July
Tickets Cinetol // 20:00 // € 5
In-edit garden sessions | A Tuba to Cuba | Uitverkocht
Genre: Documentaire
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 5
Line up: A Tuba to Cuba

In-edit Garden Sessions

Is er iets beter dan genieten van een muziek docu terwijl je in een zomerse tuin zit? Wij denken van niet.. Daarom komen de In-Edit Garden Sessions terug naar de Cinetol tuin deze zomer. 3 avonden, 3 fantastische muziek docu's en veel gezelligheid! 

22/07 - A Tuba to Cuba (Danny Clinch, T.G. Herrington, 2019) 
Amerika, Cuba / 82 min. / Engels

In A Tuba to Cuba wordt de leider van de bekende Preservation Hall Jazz Band uit New Orleans gevolgd in de zoektocht naar zijn muzikale wortels in Cuba, oorspronkelijk een droom van zijn overleden vader. Ga met de band mee op reis door een Cuba na het handelsembargo, op zoek naar de volksmuziek die aan de wieg stond van jazz in New Orleans en ontdek samen met de muzikanten een verbinding die veel dieper gaat dan ze ooit hadden durven denken.

15/07 - Rockfield: The Studio on the Farm (Hanna Berryman, 2020) 
Tickets

29/07 - Ibiza: The Silent Movie (Julian Temple, 2019) 
Tickets 

INFO 
Doors | 20:00 
Screening | 20:30 
Price (including headphones) | 5,- (uitverkocht) 
Max amount of people | 30 

Buurtbewoners (Diamantbuurt) mogen gratis naar binnen. Meld je als een buurtbewoner aan door te mailen naar info@cinetol.nl.

In-edit film festival is een muziek documentaire festival met nieuwe internationele en Nederlandse muziek documentaires. De screenings tijdens het festival worden vergezeld door live optredens, Q&A's met artiesten en regisseurs en industrie meetups door en voor professionals. 

Select tickets
Standard ticket € 5.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free