Thursday 15 July
Tickets Cinetol // 20:00 // € 5
In-edit garden sessions | Rockfield: The Studio on the Farm
Genre: Documentaire
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 5
Line up: Rockfield: The Studio on the Farm

In-edit Garden Sessions

Is er iets beter dan genieten van een muziek docu terwijl je in een zomerse tuin zit? Wij denken van niet.. Daarom komen de In-Edit Garden Sessions terug naar de Cinetol tuin deze zomer. 3 avonden, 3 fantastische muziek docu's en veel gezelligheid! 

15/07 - Rockfield: The Studio on the Farm (Hanna Berryman, 2020) 
Verenigd Koninkrijk / 92 min. / Engels

Vijftig jaar geleden, diep in het Welse landschap, melkten twee broers koeien en maakten zij zich klaar om de boerderij van de familie over te nemen – maar ze droomden ervan om muziek te maken. Zo kregen ze het brutale idee om een studio te bouwen in de zolder van de schuur en hun eigen muziek op te nemen. De dieren werden uit de schuur geschopt en de muzikanten verplaatsten zich naar hun oma’s extra slaapkamer. Zo begonnen ze onbedoeld met het legendarische Rockfield studios.

22/07 - A Tuba to Cuba (Danny Clinch, T.G. Harrington, 2019) 
Tickets 

29/07 - Ibiza: The Silent Movie (Julian Temple, 2019) 
Tickets 

INFO 
Doors | 20:00 
Screening | 20:30 
Price (including headphones) | 5,- 
Max amount of people | 30 

Buurtbewoners (Diamantbuurt) mogen gratis naar binnen. Meld je als een buurtbewoner aan door te mailen naar info@cinetol.nl.

In-edit film festival is een muziek documentaire festival met nieuwe internationele en Nederlandse muziek documentaires. De screenings tijdens het festival worden vergezeld door live optredens, Q&A's met artiesten en regisseurs en industrie meetups door en voor professionals. 
 

Select tickets
Standard ticket € 5.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free