Friday 02 July
Tickets Cinetol // 21:30 // € 10.00
KIEFF l Release Party | Uitverkocht
Genre: Rock, Post Punk, BoyBand, Alternative
Open: 21:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10.00
Line up: KIEFF

- tickets voor de show (21:30) op volle capaciteit vind je hier

KIEFF

-KIEFF BOIS ARE BACK IN TOWN-

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat KIEFF hun allereerste demo de wereld in slingerde. Er is de afgelopen vijf jaar veel verandert. Momenteel laat KIEFF zich inspireren door een breed scala aan artiesten. Van bands als Sonic Youth, Crack Cloud en Palm tot popsterren als Big Time Rush en Machine Gun Kelly. Op 29 januari komen ze terug met een nieuwe single ter ere van hun vijfjarig jubileum. Begin het jaar goed en laat je helemaal omver blazen door de interessante en controversiële muziek van het getalenteerde KIEFF.

 

Info
NEW DATE // Vrijdag 2 Juli 

Doors | 21:00 
Showtime | 21:30 
Ticekts | 10,- 

KIEFF on Spotify
KIEFF - Yr Monkey

- Check het facebookevent hier

Coronamaatregelen

Naar aanleiding van de versoepelingen die op 26 juni door de overheid worden ingevoerd, wordt het weer mogelijk om concerten te organiseren op volle capaciteit mits de bezoekers in bezit zijn van een negatieve PCR test, een herstelbewijs (max. 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs. We hebben voor toegang tot deze show een van de eerdergenoemde bewijzen van je nodig. Hiervoor kan je gebruik maken van de Coronacheck-app. Voor een toegangstest kan je een gratis afspraak maken via https://www.testenvoortoegang.org.

Select tickets
Ticket 17:30 € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free