Friday 02 July
Tickets Cinetol // 21:30 // € 10.00
KIEFF l Release Party | Uitverkocht
Genre: Rock, Post Punk, BoyBand, Alternative
Open: 21:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10.00
Line up: KIEFF

- let op: dit gaat om een show op volle capaciteit, kijk voor meer info onderaan deze tekst - 

KIEFF

-KIEFF BOIS ARE BACK IN TOWN-

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat KIEFF hun allereerste demo de wereld in slingerde. Er is de afgelopen vijf jaar veel verandert. Momenteel laat KIEFF zich inspireren door een breed scala aan artiesten. Van bands als Sonic Youth, Crack Cloud en Palm tot popsterren als Big Time Rush en Machine Gun Kelly. Op 29 januari komen ze terug met een nieuwe single ter ere van hun vijfjarig jubileum. Begin het jaar goed en laat je helemaal omver blazen door de interessante en controversiële muziek van het getalenteerde KIEFF.


Info
NEW DATE // Vrijdag 2 Juli 

Doors | 21:00 
Showtime | 21:30 
Tickets | 10,- 

KIEFF on Spotify
KIEFF - Yr Monkey

- Check het facebookevent hier


Coronamaatregelen - volle capaciteit 

Naar aanleiding van de versoepelingen die op 26 juni door de overheid worden ingevoerd, wordt het weer mogelijk om concerten te organiseren op volle capaciteit mits de bezoekers in bezit zijn van een negatieve PCR test, een herstelbewijs (max. 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs. We hebben voor toegang tot deze show een van de eerdergenoemde bewijzen van je nodig. Hiervoor kan je gebruik maken van de Coronacheck-app. Voor een toegangstest kan je een gratis afspraak maken via https://www.testenvoortoegang.org. 


Seated show op afstand

Voor de mensen die zich niet willen laten testen of het zekere voor het onzekere willen nemen, gaat KIEFF ook een exclusieve *seated* show spelen voor 28 man op 1,5m afstand.
Doors | 18:15
Showtime | 18:45
Tickets | 10,-
➫ Kaartjes voor deze show kan je kopen via deze link
➫ Wil je liever hiernaar toe en heb je WEL al een ticket? Reserveer dan je plekje voor de seated show (gratis) hier

 

Select tickets
Ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free