Event
Friday 02 October
Cinetol // 21:45 // € 10
Lokaal Signaal: The Klittens (21:45) -verplaatst-
Genre: DIY, indie-fuzz
Open: 21:45 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up:
The Klittens

-Dit concert is verplaatst naar vrijdag 2 oktober-

Bij Lokaal Signaal vind je liveshows in onze zaal van de allervetste acts uit Mokum (en nabije omgeving) in een Corona-proof setting voor 30 personen per show. Hierbij is Hier kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.

THE KLITTENS
The Klittens zijn vijf muzikanten op een missie en gewoon doen waar ze zelf zin in hebben. Een band voor de mensen met een voorliefde voor blije liedjes en trieste sentimenten. Hun muziek is een verrassende mix van indie-fuzz en DIY. Het resultaat: een repertoire dat reikt van post-punk tot dansbare nummers over oma’s.

De meiden kruipen langzaam uit de Nederlandse underground scene en hebben getourd door het VK met Bull uit York, support verzorgd voor SASAMI en Tacocat en speelden samen met o.a. Personal Trainer, KIEFF en global charming. Onlangs brachten ze hun debuut maxi single uit op Geertruida in samenwerking met het Engelse label Permanent Creeps en momenteel werken ze aan nieuw materiaal.

LOKAAL SIGNAAL: THE KLITTENS (ism Geertruida)
vrijdag 2 oktober
Deuren 21:30 // show 21:45
Tickets: €10

Facebook: The Klittens
Instagram: @theklittens
Spotify: https://spoti.fi/3aW6muy

CONCERT IN ZAAL:
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Select tickets
Ticket 21:45 € 10.00
SOLD OUT
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free