Saturday 11 September
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10
Paracetamøl + Jellephant & the Phantoms (19:30)
Genre: Punk, garage
Open: 19:30 - 22:45 hrs
Tickets: € 10
Line up: Paracetamøl, Jellephant

JELLEPHANT AND THE PHANTOMS

 

Jellephant and the Phantoms zijn gruizig, fel en brengen je terug naar het post-punk tijdperk in de jaren 80. Deze band zal de avond inleiden met een genadeloze, nazomerse storm, die niet bestaat uit wind en regen, maar uit  surfende melodieën en strakke ritmes. Met hun brutale sound stonden ze al in plekken als Ekko, Patronaat, Doornroosje en deden ze supports voor Twin Peaks, Holy Wave, Dead Rabbits en nog vele anderen. Een benevelde Ty Segall die met zijn verkeerde been uit bed gestapt is, of een Joy Division op een paard in de woestijn, interpreteer het zoals je zelf wil, maar deze band is er eentje om niet te vergeten.

PARACETAMØL
De mannen van Paracetamøl weten live telkens te imponeren met meedogenloze shows waarbij ze niet onderdoen voor de geoliede bands uit de VS. Binnen een krachtveld van gitaar en uitgeblafte vocalen is er toch ruimte voor nuance in de vorm van creatieve riffs en structuren. Na de titelloze EP uit 2019 is de band er nu in geslaagd dezelfde creativiteit en live-energie te vertalen naar een debuutalbum dat je vanaf het eerste moment vastgrijpt en niet meer loslaat. En die, ondanks een onverwoestbare wall of sound, ook verrassend fris en helder klinkt. "Je hebt punk en je hebt púnk. De mannen van Paracetamøl behoren zeker tot die laatste categorie", aldus 3voor12.

PARACETAMØL BEHAVE EP RELEASE TOUR
NEW DATE // Zaterdag 11 september 

Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | €10,00
Spotify | Paracetamøl Live sessie in Doornroosje

Coronamaatregelen
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 56 man publiek. Hierbij maken we gebruik van het Testen voor Toegang systeem en hoeft er geen 1,5 meter afstand bewaard te worden. Wel moet je voor toegang tot deze show een geldig herstelbewijs (max. 6 maanden oud), vaccinatiebewijs of negatief test bewijs bij je hebben. Je kan hiervoor gebruik maken van de Coronacheck-app.

Select tickets
Ticket 19:30 € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free