Event
Saturday 19 September
Cinetol // 19:30 // € 10
TDI presents: Bartek + Dripping Trees (19:30)
Genre: stonerrock, psychedelische rock
Open: 19:30 - 21:00 hrs
Tickets: € 10
Line up:
Bartek
Dripping Trees

The Daily Indie en Cinetol zetten pre-corona maandelijks een knallende, groovende of oorstrelende show neer. In het verleden waren bands als L'Eclair, la loye en Tousch hier te zien. Nu pakken we de draad weer op met Dripping Trees en Bartek.

Dripping Trees
De post-punk, noise en slowcore van Dripping Trees draait om totaalbeleving: niet slechts de ontketening, maar ook de beklemmende spanningsbogen en nuances die daaraan vooraf gaan, bijna als een troep cirkelende hongerige wolven die op het punt staan hun prooi te bespringen. In de traditie van bands als Nick Cave & The Bad Seeds, Iceage en Slint sleept het kwartet je door een donker, verraderlijk landschap. De nummers zorgen voor intense hartkloppingen en verkennen tegelijkertijd de rand van de afgrond. Op 10 september releasen ze hun single ‘Grieved’.

BARTEK
Bartek is de driekoppige personificatie van het type desert rock dat je op een junkyard feestje in Vegas zou verwachten om 4 uur ’s nachts met net dat juiste snufje Europese melodische gevoeligheid. Ze combineren keiharde ritmische grooves met minachting voor alles wat volgens het boekje is.

INFO
TDI Presents: Bartek + Dripping Trees show 19:30
19:15 deuren
19:30 Dripping Trees
20:15 Bartek
Tickets €10 (30 tickets beschikbaar)

Tickets voor de show van 21:15: https://amsterdamalternative.nl/tickets/9784

CORONA
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Select tickets
Ticket 19:30 € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free