Friday 14 August
Donate Cinetol // 20:00 // € 4
Lokaal Digitaal: De Garde (livestream)
Genre: hiphop, pop, Nederlands, electronica
Open: 20:00 - 21:00 hrs
Tickets: € 4
Line up: De Garde

Vanaf eind juni brengen wij live-muziek terug naar Cinetol met de Lokaal Digitaal shows! Zowel vanuit onze zaal als online kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.

De vierkoppige popformatie De Garde speelt de nummers van hun tweede plaat als eerst in Cinetol. Vorig jaar releasten ze debuutalbum Jong, doordrenkt van alternatieve Nederhop en electronica. Voor hun tweede project komen ze met een nieuwe, verbeterde sound, met meer ruimte voor een eigen benadering van verschillende genres en thema's.

De Garde vrijdag 14 augustus, 20:00/21:15/22:15
-Streamen voor €4
-Liever aanwezig in de zaal? Koop hier je kaartje voor €10
Facebook: De Garde
Instagram: @degarde_
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7MyAK7oghkeB3vd8sPNhIs?si=G7yeqMytQIW-G-VqvujrDQ

CONCERT IN ZAAL:
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

LIVESTREAM - DIT IS HOE HET WERKT:
Op vrijdag 14 augustus staat De Garde in Cinetol klaar om voor jullie te performen. De live stream gaat om 20:00 uur van start (tijd onder voorbehoud).
Een kaartje hiervoor koop je voor een aangepaste prijs van €4 via 
De kaartjeskopers ontvangen een uur voor aanvang een streaming link via de mail waarmee ze de show kunnen checken. De opbrengsten gaan naar de artiesten en geluidstechnici.

Enter amount
Donation (min. € 4.00)
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free