Saturday 13 June
Donate Cinetol // 19:00 // € 1
Club3voor12NoordHolland X Cinetol: livestream M. Lucky + Een Kasper
Open: 19:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 1
Line up: M. Lucky, Een Kasper

In samenwerking met 3VOOR12 Noord-Holland presenteert Cinetol zowel fysiek als via een livestream twee acts van lokale bodem die op het punt staan hun carrière af te trappen! Beide acts zijn later dit jaar dan ook te zien tijdens Popronde Nederland.

M. Lucky
Een onrustige twintiger die poëtische popliedjes maakt, zo omschrijft ze zichzelf. Met toetsen, rammelende gitaren en een rauw, warm stemgeluid. In haar nummers beschrijft M. Lucky op soms spottende wijze haar zorgen over de toekomst en ziet ze de duistere romantiek in de alledaagse werkelijkheid.


Een Kasper
Jarenlang drumde Kasper de Boer in de meest uiteenlopende bands (o.a. Yip Roc & Stella), maar tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam ontdekte hij hoe fijn het schrijven van liedjes ook kan zijn. Kleine, Nederlandstalige liedjes die niet eerlijker zouden kunnen zijn, begeleid door een ritmisch gitaargeluid. Over liefde, jezelf zijn en soms ook in de weg staan.

M. Lucky & Een Kasper, 13 juni 19:30 uur
-Live streamen op donatiebasis
-Liever aanwezig in de zaal? Haal hier je kaartje voor €10

Enter amount
Streaming link (min. € 1.00)
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free