Friday 07 August
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Lokaal Digitaal: OKRA (concert)
Genre: pop,electronic
Open: 20:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: OKRA

Vanaf eind juni brengen wij live-muziek terug naar Cinetol met de Lokaal Digitaal shows! Zowel vanuit onze zaal als online kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.

Als vijfde act speelt OKRA haar dansbare, Nederlandstalige popnummers met herkenbare sound. In oktober 2018 won OKRA de ‘Muzikale Snelkookpan’ op de BumaNL Awards met haar single 'Alles of Niets'. Dit jaar is ze te zien tijdens Popronde Nederland.

OKRA vrijdag 7 augustus 20:30 uur

-Zitplek in Cinetol: €10 via Amsterdam Alternative, deuren 20:00, showtime 20:30
-Liever live streamen? Verkrijg hier toegang tot de link voor €4
Facebook: OKRA
Instagram: @ik.ben.okra
Spotify: https://spoti.fi/3ekLopz

CONCERT IN ZAAL:
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

LIVE STREAM - DIT IS HOE HET WERKT:
Op vrijdag 7 augustus staat OKRA in Cinetol klaar om voor jullie te performen. De live stream gaat om 20:30 uur van start (tijd onder voorbehoud).
Een kaartje hiervoor koop je voor een aangepaste prijs van €4 via https://amsterdamalternative.nl/tickets/9500
De kaartjeskopers ontvangen een uur voor aanvang een streaming link via de mail waarmee ze de show kunnen checken. De opbrengsten gaan naar de artiesten en geluidstechnici.

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free