Friday 20 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 9,50
Sam Renascent + Ben Forte (uitgesteld / postponed)
Genre: hiphop, electro, afrobeat
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 9,50
Line up: Sam Renascent, Ben Forte

-UPDATE-

I.v.m. de nieuwe overheidsmaatregelen rondom het COVID-19/Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle shows tot en met 31 maart te verplaatsen naar een later moment. We zijn momenteel aan het zoeken naar een nieuwe datum voor deze show, waarover we jullie via dit event en via onze website op de hoogte zullen houden.

We wensen iedereen gezondheid en sterkte toe en verwelkomen jullie graag bij deze show als Corona is geweken. De Tolbar blijft in de tussentijd gewoon open. ♡

x

ENG:
Due to the most recent government measures concerning COVID-19/Corona Virus we’re forced to postpone all shows up until March 31st. We’re currently searching for a new date for this show of which we’ll keep you posted through this Facebook event and through our website.

Health and strength to everyone and we’d love to welcome you at our show once Corona has passed. In the meantime the Tolbar will remain open as usual. ♡

-----------------------

Sam Renascent staat klaar om Europa de veroveren. Afgelopen jaar bracht hij zijn eerste single ‘Kobotama’ uit, die in vele ‘one to watch’-lijstjes terecht kwam. In zijn huidige thuisstad Londen werkt hij samen met niemand minder dan topproducer Steve Osborne, die eerder voor grootheden als U2, Peter Gabriel en KT Tunstall produceerde. 

Een reis naar zijn biologische ouders in Congo veranderde zijn visie op de wereld voorgoed. Zijn artiestennaam komt van het Latijnse ‘renascere’: herboren worden. ‘Kobotama’ vertelt het verhaal van zijn wedergeboorte in de vorm van urban electro pop met Afrobeatinvloeden. Inmiddels heeft hij met zijn onlangs verschenen debuut EP ‘Unbridled Confidence’ de stap van het persoonlijke naar bredere thema’s gemaakt: hij zet hierop zijn muzikale talent en kwaliteit in om aandacht te vestigen op maatschappelijke thema’s die hem aan het hart gaan zoals kindsoldaten (in zijn single 'War Child'), #metoo en de migratiecrisis. 

Support: Ben Forte

Ben Forte is een rapper-songwriter uit Utrecht. Hij schrijft Nederlandstalig over liefde, geluk en zelfstrijd. Op het podium brengt hij dit solo met zijn piano en loopstation. Naast de winst van de Amsterdamse Popprijs en een finaleplek in de Grote Prijs van Nederland, speelde hij 33 shows tijdens de Popronde 2019. Zijn debuutsingle ‘Bellen’, behaalde ruim 90.000 streams op Spotify. Zijn inspiratie vindt hij onder andere in artiesten als twenty-one pilots, Ed Sheeran en in de parkmuziek van de Efteling.

Select tickets
Standard ticket € 9.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free