Sunday 04 October
Tickets Cinetol // 17:00 // € 9
Laura Kits albumrelease 17:00
Genre: Countrypop
Open: 17:00 - 18:00 hrs
Tickets: € 9
Line up: Laura Kits

-UPDATE-

De tickets via deze link zijn geldig voor de show van 17:00 (deuren 16:30). Scroll naar beneden voor onze Coronamaatregelen.

----

Binnenkort brengt Laura Kits haar langverwachte nieuwe album ‘Holy Fountain Water’ uit. De release wordt gevierd op 4 oktober met een releaseshow in Cinetol, Amsterdam.

 

-Popmuziek met een ziel-
‘Holy Fountain Water’ staat voor popmuziek met een ziel, verstopt onder een soms moddervet, soms flinterdun laagje country. In twaalf tracks neemt Laura Kits je mee langs dansbare rock, gevoelige ballads, en popsongs die je na één keer luisteren kunt meezingen.

De nummers op het album zijn toegankelijk en origineel tegelijk. Die originaliteit zit hem vooral in de lyrics, waarin Laura poëzie, oprechtheid en humor combineert. De arrangementen passen in de traditie van klassieke country-pop, en zitten toch vol met subtiele twists.

-Nashville for a night-
Tijdens de releaseshow op 14 juni transformeert Laura met haar band de Cinetol tot een Nashville hotspot. Samen zetten zij een avondvullende show neer waarin Laura varieert tussen solo-uitvoeringen van gloednieuwe liedjes, en levendige liveversies van de albumsongs met zeskoppige band.

-Thelma & Louise met 9-to-5 vibes-
In 2017 bracht Laura al haar debuutalbum uit: de EP ‘Skipper Canyon Road’. Deze was CD van de Week op Radio 2. Onlangs verscheen haar videoclip bij de single ‘’81 Chevy’. De clip is een ode aan Thelma & Louise, gemixt met de 9-to-5 vibes van Dolly Parton. Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=EBi5JIuO2_c

Bij deze wat meer informatie met betrekking tot de show en de Corona-maatregelen die we in Cinetol nemen: 

------

CORONAMAATREGELEN

Je kaartje is geldig voor de show van 17:00, de deuren gaan om 16:30 open. Gelieve tussen deze twee tijdstippen aanwezig te zijn en je te melden bij de kassa. 

Je bent welkom om voor of na de show iets te komen drinken of eten in onze Tolbar door een reservering te maken: bel hiervoor naar 020 2615689. De Tolbar sluit om 22:00.

Graag niet eerder komen dan dat de deuren open gaan, tenzij je een plekje hebt gereserveerd in de Tolbar.

Tijdens het concert graag blijven zitten op je plek.

Gezien de beperkte capaciteit is het fijn als je het laat weten indien je verhinderd wordt om naar de show te komen.

Verder gelden alle gebruikelijke coronamaatregelen bij ons, dus graag thuisblijven bij symptomen en houdt 1,5m afstand van elkaar.

 

Dank vast voor je medewerking en begrip! 

Select tickets
Standard ticket € 9.00
No longer available
Album + show combiticket € 19.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free