Thursday 20 February
Tickets Cinetol // 20:00 // € 6,50
For Emo Girls | Joya Mooi + Marly Pierre-Louis
Genre: jazz, R&B, poëzie, hiphop
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 6,50
Line up: Joya Mooi, Marly Pierre-Louis, fellow emo's

'For Emo Girls' is een avond over de onvermijdelijke blues die hoort bij het winterweer. Met onder meer livemuziek en poëzie wordt het thema behandelt; van angst, verdriet tot woede - de winter kan grimmig zijn. Schrijver Marly Pierre-Louis en zangeres Joya Mooi bundelen hun krachten voor een avond met kunst waar ruimte is voor het vinden van vreugde binnen verdriet, met oog voor kleine, grappige en meeslepende emoties.

Live performance Joya Mooi
Poetry performance
Anekdotes brought by Yve Baya and Melody David

-scroll down for English-

biografie:
Joya Mooi is een zangeres met een brede muzikale achtergrond die wordt gekenmerkt door haar achtergrond als conservatorium-getrainde muzikant. De Amsterdamse zangeres is sterk beïnvloed door jazz, hiphop en R&B, genres die ze vloeiend combineert in haar werk. Met wortels in Zuid-Afrika geeft Joya inzicht in de ervaringen van een nieuwe generatie uit de Afrikaanse diaspora. Relaties, identiteit en verbondenheid zijn terugkerende onderwerpen in haar muziek, thema’s die ze belicht op haar album The Ease Of Others.

Marly Pierre-Louis is een schrijver uit Brooklyn, momenteel gevestigd in Amsterdam. Ze gebruikt technologie, kunst en woorden om verhalen te vertellen, mensen te verbinden met ideeën. Marly is de mede-oprichter van het Amsterdam Black Women-collectief - een gemeenschap van diasporische zwarte vrouwen die hun dromen achtervolgen door Europa. Daarnaast is ze mede-oprichter van fuck zine en co-editor / curator bij Versal.

 

ENG:

'For Emo Girls' is a night with live music, poetry and more to give space for the blues.. From anxiety, grief, rage — the winter has a way of exhuming the darkness inside.
Writer Marly Pierre-Louis and singer Joya Mooi are teaming up for an evening of art that takes joy in sorrow, makes space for the feels and revels in the messy…

Live music by Joya Mooi
Poetry performance
Anecdotes brought by Yve Baya and Melody David

Select tickets
Standard ticket € 6.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free