Friday 31 January
Tickets Cinetol // 20:00 // € 7,50
TDI Presents: VoidFare + SULTAN.
Genre: indie, psych, rock
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 7,50
Line up: VoidFare, SULTAN.

In 2019 presenteerde The Daily Indie knallende, groovende en oorstrelende shows in Cinetol met bands als L'Éclair, la loye en Tousch. Op 31 januari trappen we een nieuwe reeks af met de single release van de indie/psych band Voidfare & support van SULTAN.

VoidFare: Indie rock uit Utrecht met verschillende muzikale achtergronden als alternatieve rock, pop en jazz. Hun sound is dynamisch en varieert tussen dromerig, knallend, groots en intiem. Laat je meenemen door hun verhalen en dompel je onder in galmende gitaren en zwevende synths. Op 31 januari staan ze in Cinetol voor de release van hun nieuwe single 'Vicious Love'.

SULTAN.: brutale apocalyptische rock met eigenwijze nummers over het digitale tijdperk, die doen denken aan een combinatie tussen the Beatles en de Queens of the Stone Age. Deze worden afgewisseld met uptempo dansnummers waarbij je opeens het gevoel krijgt in een oosterse disko te zijn beland.

TDI Presents: Voidfare 'Vicious Love' single release
Support:.SULTAN.
31 januari 20:00 - 23:00 | toegang: €7,50

Select tickets
Standard ticket € 7.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free