Event
Sunday 01 December
Cinetol // 20:00 // € 8
F L O R A + Floatmonki
Genre: Melancholic pop, electronics
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 8
Line up:
F L O R A
Floatmonki

F L O R A is een zangeres en componist uit Amsterdam. Met haar heldere stem, pure arrangementen en subtiele elektronische texturen, nemen haar verhalende composities je mee in een geconcentreerde, melancholische sfeer.

In samenwerking met de Berlijnse pianist Benjamin Geyer en Britse sound artist Jethro Cooke, verweeft ze haar muziek met fragmenten uit het mythische verhaal van Narcissus en Echo. Een reis van verlangen en verlies, door oude bossen en diep water. F L O R A debuteerde in 2018 met haar gelijknamige EP.

Website | Spotify

Floatmonki is het geesteskind van zangeres en componist Donna van Dijck. Ze vertelt verhalen over hartstocht en haar zoektocht naar een plek waar ratio en emotie samenkomen. Floatmonki’s muziek geïnspireerd door soul en fusion heeft fervente melodieën verweven met haarscherpe harmonieën. Speciaal voor vanavond spelen ze een intiem concert in kleine bezetting, waarin de eerlijkheid van Donna’s verhalen duidelijk hoorbaar is.

Floatmonki’s debuut EP kwam uit in 2016 en zij werken momenteel aan hun nieuwe album dat in 2020 uit zal komen.

Website | Spotify

Deze show is gratis met We Are Public.

Select tickets
Standard ticket € 8.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free