Wednesday 04 December
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Zwoel: Sam & Julia + Darlyn
Genre: Indie, Garage, Talent
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Sam & Julia, Darlyn

Grap Amsterdam Popmusic en Cinetol presenteren de nieuwste Nederlandse acts tijdens de concertreeks Zwoel. Woensdag 4 december is de volgende editie met niemand minder dan Darlyn en Sam & Julia. Tijdens Zwoel zie je toffe acts om in de gaten te houden en die al aardig op weg zijn bekend te worden bij een groot publiek. Bands en acts die al een stapje verder zijn krijgen zo de gelegenheid zich te presenteren aan nieuw publiek, media en muziekindustrie op een sfeervolle, intieme locatie.

Darlyn
Een zeskoppige band die vooral te omschrijven zijn als rauw, vrij en roots, maar met een elegant randje!

Darlyn trok zich deze zomer terug in de bossen rond Utrecht.
In de ruimten van een voormalig psychatrisch ziekenhuis nam de band een aantal nieuwe nummers op, die spannende invalshoeken laat horen tussen actuele pop, indie en folk en een diepe buiging naar de platenkasten van hun ouders uit de jaren ‘60 en ‘70.


Sam & Julia
Sam & Julia stonden eerder in de finale van de Grote Prijs van Nederland (2016) en verzorgde het voorprogramma van de clubtour van Tangarine. Inmiddels is het duo naar een band gegroeid en namen ze deel aan de Popronde 2018.

Eerder dit jaar brachten Sam & Julia hun debuut EP ‘So Far, So Good’ uit, dat refereert naar de bewogen tijd die ze achter de rug hebben. ‘So Far, So Good’ is een ode aan de belevenissen van Sam & Julia, over het eeuwige onbegrip tussen man en vrouw, over scheidende ouders, een auto-ongeluk, diverse gebroken harten. Inmiddels is er een heel oeuvre aan krachtige, mysterieuze en hartverscheurende songs die na blijven ijlen in je hoofd.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free