Thursday 05 September
Tickets Cinetol // 19:30 // € 5
Radio Mortale afsluiting
Genre: Indie, talent, eindfeest
Open: 19:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 5
Line up: t.b.a.

Radio Mortale richtte zich de laatste 20 jaar op het ontdekken van nieuw Nederlands talent in alle genres (bands, singer-songwriters, hiphop, beats). Ook stond Radio Mortale voor de muziek van artiesten die het stempel ‘talent’ allang ontgroeid zijn, maar waar om onbegrijpelijke redenen op de Nederlandse radio geen plek voor was. Acts als Voicst, Lucky Fonz III, Scram C Baby en Mozes and the Firstborn waren allemaal bij ons te gast geweest aan het begin van hun carrière.
Naast radio maken werden er ook de tweemaandelijkse live-avonden in de Sugarfactory georganiseerd. Acts als Klangstof, Indian Askin, Jo Goes Hunting, Bombay Show Pig, Bewilder, 45ACIDBABIES en Jagd had je er al eens kunnen ontdekken. 

 

Maar aan alles komt ooit een einde. Radio Mortale is al enige tijd van de zender, maar organiseert nog een laatste keer een live-avond in de Cinetol op donderdag 5 september! We sluiten het gezamenlijk af met een drietal bands en wordt er natuurlijk muziek verzorgd door het Radio Mortale DJ Team. Programma volgt nog. 

Select tickets
Standard ticket € 5.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free