Event
Saturday 07 September
Cinetol // 19:30 // € 6
Green Policy + NOYS + 22AD
Genre: Stoner rock, grunge rock, alternative rock, noise
Open: 19:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 6
Line up:
Green Policy
NOYS
22AD

Green Policy

Green Policy is de stoner/rock band van Utrecht. Vanuit de invloeden van de 70's en 90's, maakt de groep ruige muziek met vunzige gitaren, rauwe vocals en een stampende/alles slopende backline. Met veel bier, moshpits en een shitload aan energie zorgen deze mannen voor een slopende performance. En na de show zouden ze vast een joint met jullie roken.

22AD

Jasper van der Steen op de drums en tweede stem, Bart Bouman op de bas, Dirk Krijgsman zingt en speelt slaggitaar en Laurèn Pennings op de solo gitaar. Zwaar beïnvloed door bands zoals Alice in Chains, Kyuss, QOTSA en Incubus, onderscheidt hun sound zich door ultra lage en zware gitaren en hun bijzondere zangstijl, die vaak in harmonie wordt gezongen tussen Krijgsman en Van der Steen. On stage neemt 22AD je mee met groovende gitaren, beukende drums, en melancholische zang, in een avontuurlijke, hypnotiserende en surrealistische trip.

Begin 2019 kwam "Lead the Way" uit als eerste van twee singles met een vette video clip. De tweede single What Takes Care of You is net uit op alle grote platforms. Op dit moment werken ze aan hun eerste EP die naar verwachting begin 2020 uit komt.

NOYS

A noisy foursome band based near Amsterdam. Brace your eardrums and drown in reverb!

Select tickets
Standard ticket € 6.00
Available until 7 September 2019, 19:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free