Saturday 26 October
Tickets Cinetol // 20:30 // € 5
EP release 'Superhero' van Sylvia Aimee
Genre: singer-songwriter
Open: 20:30 - 22:30 hrs
Tickets: € 5
Line up: Sylvia Aimee

Op 26 oktober wordt de debuut-EP 'SUPERHERO' van Sylvia Aimee gelanceerd in Cinetol. Tijdens de releaseshow speelt ze alle nummers van de EP live met band. Ook zullen de vorige singles voorbij komen en vertelt ze over de inspiratie achter de nummers. We hopen dat je erbij bent om dit magische moment nog magischer te maken!

// SUPERHERO //
Met haar debuut-EP 'SUPERHERO' neemt Sylvia Aimee je mee terug naar een belangrijke periode in haar leven. Een verhaal over liefde, verlies, jezelf vinden en de moed om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk. Met vijf oprechte en kwetsbare nummers vertelt Sylvia haar verhaal en deelt zij haar belangrijkste les: Niemand anders dan jijzelf kan je redden en jij hoeft niemand te redden, behalve jezelf. Je bent je eigen superheld.

Deze EP is tot stand gekomen door middel van een crowdfunding. Maar liefst 133 donateurs hebben een bijdrage geleverd en hiermee laten zien dat zij geloven in Sylvia als persoon en artiest! 

Select tickets
Standard ticket € 5.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free