Friday 24 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 13,50
SCHOREM presents: Holiday Ghosts | support: GREAT JOY
Genre: Garage, Indie-pop, Punk
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 13,50
Line up: Holiday Ghosts, GREAT JOY

SCHOREM presents: Holiday Ghosts 

Het viertal muzikanten en vrienden brengen hun onvervalste, rauwe en headbanging energie naar hun onvergetelijke liveshows. Drummer Katja Rackin en gitarist Sam Stacpoole delen de leadzang, en hun stemmen komen samen als één, met verspreide harmonieën, vaak aangevuld met ritmegitarist Ben Nightingale en ondersteund door Morgan Lloyd-Mathews. Noem het garage, jangly, rock n roll, indie, punk, pop, wat je maar wilt.

Sinds de geboorte van de band hebben ze op iconische podia in heel Groot-Brittannië en Europa gespeeld, van Latitude Festival tot Left Of The Dial, van Dot to Dot tot Misty Fields, van de bergen van de Pyreneeën tot de kapellen van Chester. Ze hebben getoerd met topacts als WITCH, BODEGA, Shannon & The Clams & meer. De band werd alom geprezen door de pers (KEXP, Brooklyn Vegan, The Guardian, The Independent, Stereogum, DIY & meer). Met pakkende melodieën, vurige teksten, harde gitaren en een DIY punk spirit, heeft Holiday Ghosts hun status in de UK muziekscene verstevigd en hebben ze grote plannen voor het komende jaar.

Instagram | @holidayghosts
Spotify | link 

Support: GREAT JOY

GREAT JOY – deels Australisch, deels Nederlands – creëert een plek van  woest melodische catharsis en speelse razernij, in een zachte kriebeltrui van dansbare wonk-punk. GREAT JOY is een verzet tegen wat ons zwaar maakt, gegoten in een vorm die ons laat zweven. Het is frustratie en pijn, kwetsbaarheid en liefde, allemaal in één grote melodische soep.

De eerste twee jaar begonnen direct op 160 BPM, met hoogtepunten als MadNes, Popronde '22, Sniester, EKKO, Blauwalg, Buurland Festival en ADM fest, en de release van 2 EP's. In 2024 brengt GREAT JOY hun 3e EP "MFSWFAL (tsiwo)", gevolgd door hun MAKE SHIT FUN-tour.

Instagram | @greatjoy_bangbang
Spotify | link 

- INFO - 
Datum | 24 mei 
Deuren | 20:00 
Aanvang | 20:30 
Tickets | €14,50 | met SCHOREM-button €12,50 | link

Praktische informatie

Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 14.50
Available until 24 May 2024, 20:30
korting € 12.50
Available until 24 May 2024, 21:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free