Tuesday 28 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 12,50
Louien | support: Géonne Hartman
Genre: indie, singersongwriter, folk indie
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: Louien, Géonne Hartman

Sinds haar debuut in 2019 heeft Louien een trouwe fanbase opgebouwd. Haar harde werk werd onlangs beloond met een nominatie voor een Spellemann award (Noorse Grammy) voor het album Figure Me Out. Als songwriter is Louien uniek, omdat ze moeiteloos sombere melancholiek combineert met het melodieuze. Tijdens een drukke zomer van toeren en opnames is haar songwriting met sprongen vooruit gegaan, en op het aankomende album Every Dream I Ever Had horen we een artiest die eindelijk haar plek heeft gevonden. Louien wilde op dit album de band er meer bij betrekken en er zo een plaat van maken waar iedereen een creatieve bijdrage aan kon leveren. Bij het horen van het verbluffende resultaat is het duidelijk dat ze hebben wat ze wilden bereiken. Waar eerdere referenties Joni Mitchell en Ane Brun waren, heeft Louien nu gekeken naar Lizzy McAlpine, Phoebe Bridgers en Big Thief voor inspiratie.

Instagram | @louienlouien
Spotify | link

Support : Géonne Hartman

De singer-songwriter uit Utrecht neemt je mee op een grillige reis door haar droomlandschap dat wordt gecreëerd door verrassende melodieën. Haar nummers vonden hun weg naar grote Spotify-afspeellijsten zoals 'Easy on Sunday' en 'Easy on Saturday'. De 28-jarige Géonne maakt intieme, onconventionele, folky indie. Ze laat zich inspireren door sterke vrouwelijke artiesten als Phoebe Bridgers, The Weather Station, Adrianne Lenker en Feist en is momenteel bezig met de opnames van haar tweede album. Rond haar eerste release speelde ze op 3FM radio, deed met haar band de aftershow voor Conan Grey in de AFAS Live en opende shows voor Andy Shauf (Rotown) en Sophie Hunger (Tolhuistuin). 

Instagram | @geonnehartman
Spotify | link

-INFO-
Datum | 28 mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,50 | Toegankelijk met WeArePublic

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 12.50
Available until 28 May 2024, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free