Wednesday 22 May
Tickets Cinetol // 20:00 // € 14,50
Plàsi | Salamina Tour
Genre: singer-songwriter
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 14,50
Line up: Plàsi

Plàsi | Salamina Tour 

Als je leunt op de wind van verandering, vlieg je in de richting van je bestemming. Plàsi omarmt een natuurlijke neiging tot evolutie. De Grieks-Zweedse zanger, liedjesschrijver en multi-instrumentalist begeeft zich niet op hetzelfde terrein of drijft comfortabel mee op het ritme van het verleden, maar verlegt gestaag zijn koers op zijn aankomende 2024 EP, Salamina (Nettwerk Music Group), die deze zomer uitkomt. De klagende zang wordt gekoppeld aan een weelderige sonische architectuur en de muziek lijkt op het moment dat je in een droom valt.

Samen met producer Björn Yttling (Lykke Li, Peter Björn & John, First Aid Kit) breidt Plàsi zijn sonische palet organisch uit, waarbij hij verder gaat dan de singer-songwritertraditie en filmische hoogten bereikt met een gedurfder geluid en ambitie. 

Geïnspireerd door uiteenlopende artiesten als Blanco White, Henry Jamison, Efterklang en Phoebe Bridgers, heeft Plàsi zorgvuldig een welsprekende kenmerkende stijl ontwikkeld, die draden van etherische akoestische gitaar, soepele productie en warme zang met elkaar verbindt. Hij heeft internationaal getoerd met artiesten als Flóvent, Hollow Coves, Henry Jamison, Efterklang en José González.

- INFO - 
Datum | 22 mei 2024 
Doors | 20:00 
Showtime | 20:30 
Tickets | €14,50 | Toegankelijk met WeArePublic

Select tickets
Standard ticket € 14.50
Available until 22 May 2024, 20:00
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free