Wednesday 03 April
Tickets Cinetol // 19:30 // € 14, 16
World’s Appreciated Kitsch presents: FINAL GASP + Dogma
Genre: death rock, punk, hardcore, metallic hardcore
Open: 19:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 14, 16 / 14 presale, 16 doorsale
Line up: FINAL GASP, Dogma

FINAL GASP

Een onzalige unie van kwaadaardige, door death rock beïnvloede punk en hardcore. Vorig jaar brachten de uit Boston afkomstige death rock dealers Final Gasp hun debuutalbum 'Mourning moon' uit. Final Gasp is een schrijnende reis door alles wat met hardcore, metal en gothic te maken heeft. Het sleept de luisteraar in 12 spannende tracks door het duister en drijft een staak recht in het hart van 2023's meest meeslepende releases.

De basis voor Mourning Moon werd gelegd door twee EP's - 2019's Baptism of Desire en 2021's Haunting Whisper - die beide werden geboren in het november vuur van Glenn Danzig's deathrock-erfenis. De band heeft een reputatie opgebouwd door henzelf op het podium in nepbloed te drenken.

Final Gasp komt tevoorschijn uit de schaduw en treedt op de voorgrond van de nieuwe garde van de extreme muziek. Voor fans van Danzig, Samhain, Killing Joke, TSOL & Mayhem.

Instagram | @final_gasp
Spotify | Link

DOGMA

DOGMA is een grimmige, vijfkoppige band uit Nederland, bestaande uit zowel Nederlandse als Poolse leden. Hun muziek dient als een krachtige vertaling van hun hartstochtelijke pleidooi voor sociale rechtvaardigheid. Hun eerste plaat, 'Face of Violence', kanaliseert de rauwe intensiteit van metallic hardcore. Het album duikt in sociologische en politieke onderwerpen en biedt een diepgaande verkenning van dringende kwesties.

De band heeft al opgetreden in verschillende shows en festivals in Nederland en België, waar ze het podium deelden met bands als No Warning, Mindwar, Move, One King Down, Initiate, Shutdown en meer.

Instagram | @dogma.hc
Spotify | Link

 

-INFO-
Datum | 3 april
Deur | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €14 presale | €16 deurverkoop

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 14.00
Available until 3 April 2024, 19:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free