Thursday 21 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11
Meavy + Lien A + Megan de Kruijf
Genre: indiepop, altpop, electropop, singer songwriter
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 11
Line up: Meavy, Lien A, Megan de Kruijf

Meavy

Meavy is het project rond de 25-jarige songwriter en multi-instrumentalist Moos de Walle. Als introvert kunstfiguur maakt hij jaren ‘80 geïnspireerde alt pop voor gevoelige zielen die klaar zijn voor een feestje. Met nieuwe tracks uit de studio en een gloednieuwe live band op het veld, wil hij spontaniteit, catchiness en zijn liefde voor popmuziek overbrengen.

Zijn live-set is een open ruimte om zijn, voorlopig, jonge geest te laten stromen en te genieten van aanstekelijke pop beats zonder schaamte. Tussen de pakkende nummers door speelt hij ook een paar rustige akoestische nummers. 

Moos heeft onlangs zijn tweede single "Blue Colours" uitgebracht. Een energieke track die de blauwe schaduw van onze persoonlijkheid verkent, en werkt nu en werkt nu aan de release van een EP die dit jaar van jou zal zijn.

Instagram | @meavyofficial
Spotify | Link

Lien A

Lien A is het alias van de 22-jarige artieste en songwriter Lena Bossaerts. Haar muziek is een verhaal van dissociatie en vervreemding, maar wil het tegenovergestelde bereiken: verbinding. Lien A maakt muziek geïnspireerd op haar ervaringen met natuur en de hedendaagse menselijke samenleving. Je hoort volledige harmonie gevolgd door talloze synthesizers en elektronisch bewerkte samples die tegen elkaar botsen. Haar debuutalbum, ‘The Hidden Positivity’, heeft ze onafhankelijk uitgebracht toen ze pas 19 was. De plaat omarmt haar liefde voor de natuur en is sterk gebaseerd op Scandinavische electropop.

Instagram | @lien_a_lien
Spotify | Link

Megan de Kruijf

Megan de Kruijf creëert een modern sprookje over de existentiële crisis van het jong zijn. Een verhaal vol helden, vijanden en vooral een duidelijke hoofdpersoon. Megan is niet bang om haar kwetsbaarheid en twijfels te bespreken. Elk nummer zet een scène neer waarin het personage op zoek gaat naar haar wensen en behoeften. Megan de Kruijf is bekend als actrice in het tv-programma Hollands Hoop. Ze begon haar muziekcarrière in 2021 met haar eerste single ‘Heroes’. Haar indiepop songs worden gecombineerd met sfeervolle soundbites zoals gesprekken met vrienden in kroegen. Een rauwe zoektocht naar identiteit met eerlijke teksten, gruizige gitaren en een engelachtige stem. 

Instagram | @megandekruijf
Spotify | Link

-INFO-
Datum | 21 maart
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 11.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free