Sunday 31 March
Tickets Cinetol // 19:30 // € 10
Harde Bram + Matsu Fox
Genre: indiepop, soul, funk, lofi
Open: 19:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Harde Bram, Matsu Fox

Harde Bram is het solo-project van zanger/bassist Bram Wassink. De belangrijkste invloeden zijn te horen in bijvoorbeeld Andy Shauf en Whitney, maar dan in het Nederlands. Akoestische indie-pop met veel ruimte voor de kern van de instrumenten en het arrangement van het lied. Trombone, piano, basgitaar en drums, en natuurlijk stem. Persoonlijke en lichtelijk abstracte teksten gevangen in breekbare liedjes.

Matsu Fox

Matsu Fox is het geesteskind van drummer, multi-instrumentalist en producer Mats Voshol. Voshol noemt mensen als Shuggie Otis en Ruban Nielson belangrijke inspiratiebronnen: individuen die in studio-kluizenaarschap een eigen funky wereld creëren. Met een knipoog naar het funk/soul-tijdperk halverwege de jaren 70, zijn de tracks eerder lo-fi met een beetje hi-fi te noemen dan andersom. Toch zijn de composities modern en onmiskenbaar nu. 

31 Maart komen deze twee vrienden samen om de release van de debuut EP van Harde Bram te vieren, getiteld: “Hard”. Een veelzijdig programma waarbij het debuut van Harde Bram een bijzondere ervaring belooft te worden. 

-INFO-
Datum | 31 maart
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10 

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free