Tuesday 19 March
Tickets Cinetol // 20:00 // € 14,50
Blood Orchid + Talkless + Vivienne Cure
Genre: punk, pop, postpunk, indie
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 14,50
Line up: Blood Orchid, Talkless, Vivienne Cure

Blood Orchid

Blood Orchid is een zanger, songwriter en producer uit Miami. Hij staat bekend om zijn eclectische stijl en thema's als eenzaamheid, individualiteit en obsessie in zijn muziek en beeldende kunst. Zijn sound wordt beïnvloed door thrash, post punk, indie rock, pop en rave-muziek.

Met verschillende nummers die meer dan 1 miljoen keer afgespeeld zijn toerde Blood Orchid door 30+ steden in Noord-Amerika. In maart 2024 gaat hij voor het eerst op Europese tournee.

Instagram | @bloodorchid
Spotify | Link

Talkless

Talkless komt uit de culturele smeltkroes van Broward County, Florida. Hij zingt voornamelijk over liefdesverdriet, depressie, verslaving, meisjes en anti-autoriteit. Zijn muziek wordt ondersteund door smaakvolle, harde instrumentals die beïnvloed zijn door moderne indie-pop en heavy UK punk.

Hij is een van de pioniers van Uncomfortable Records, een onlangs opgericht platenlabel in Zuid-Florida. In een recent interview met Flaunt Magazine deelde hij zijn creatieve mantra: ‘“If you know who you are and what you like, then nothing else really matters.” 

In zijn nieuwste EP, Maybe Later, is te horen hoe Talkless weet wat hij wilt en hoe hij dit wilt overbrengen op de luisteraar.

Instagram | @tvlkless
Spotify | Link

Vivienne Cure 

Vivienne Cure is een Britse muzikant en beeldend kunstenaar. In haar werk combineert ze elementen van experimentele soundscape, doom metal en alternatieve gothic rock. Haar collectie van muzikale werken is een draaikolk aan wervelende fragmenten van diep persoonlijke herinneringen, gedreven door haar innerlijke oorlog als reactie op het onderliggende verdriet van de samenleving. Haar muziek heeft smaakvolle donkere esthetiek met een excentrieke horror aantrekkingskracht. Voor fans van Cassyette en WARGASM.

Instagram | @vivienne.cure
Spotify | Link

-INFO-
Datum | 19 maart
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €14,50

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 14.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free