Tuesday 30 April
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11
BUILDING UP…TILL SATURN!: Pedro Kastelijns & qbae + Saturno Santos’ Something
Genre: jazz, experimental, folk
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 11
Line up: Pedro Kastelijns, qbae, Saturno Santos’ Something

BUILDING UP… TILL SATURN! | is een avond met optredens van opkomende kunstenaars met als doel het netwerk van een nieuwe, authentieke scene te voeden. Lokale culturele uitingen die de creativiteit van een geglobaliseerde generatie omarmen.

 

Pedro Kastelijns
Pedro Kastelijns is een songwriter, producer en beeldend kunstenaar gevestigd in Amsterdam. Schilderen, beeldhouwen, installatie, muziek en performance; allemaal met een speelse sensibiliteit en levendigheid. Zijn sound is dromerig, indiepop en experimenteel.

Pedro is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie en genomineerd voor de Ron Mandos Young Blood Award 2022 en Lakeside Collection Award 2022. Begin 2024 komt zijn album Construção uit.

Instagram | @pedrokastelijns

qbae

qbae is de uitvoerende kern van collectief label KB. Dit collectief focust zich op gemeenschapsvorming en culturele organisatie voor Global-South en kunstenaars met een migratieachtergrond in Nederland. Met een gemengde emo/afro/impro-benadering krijgt het trio (gitaar, drums en bas) Braziliaanse en Caribische referenties met een hardcore randje.

Saturno Santos' Something

Saturno Santos' Something is een 9-koppig ensemble die multiculturele expressies samenbrengt van jonge stemmen die thuis zijn in de talen van de jazz, pop en folk tradities; allemaal met een collectief punk ethos. Met de intentie om het tussengebied van songwriting en improvisatie te verkennen, gieten ze explosieve grooves en subtiele melodieën in een felgekleurd ritueel.

SSS bestaat uit:

Chen Har-Even, Niels Luteijn - drums
Zenzele Mthembu-Salter - bas
Chaerin Im - piano, keys
Alkistis Misouli - viool 
Lezaam Beets - trombone
Helena Casella, Beatrice Sberna - zang
Gabriel de Oliveira - gitaar, zang

Instagram | @9nijntjes

-INFO-
Datum | 30 april
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 11.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free