Tuesday 16 January
Tickets Cinetol // 20:30 // € 13,50
JOON + Yaro Mila + C'est Karma
Genre: hyperpop, altpop, elektronisch
Open: 20:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 13,50
Line up: JOON, Yaro Mila, C'est Karma

JOON

JOON is het elektronische soloproject van de Maltese songwriter en producer Yasmin Kuymizakis. Etherische vocals, hemelse synths en zelf geregisseerde muziekvideo's geïnspireerd door film. JOON dompelt luisteraars onder in een wereld van dromerige mystiek. 

Haar debuutalbum 'Dream Again' werd uitgebracht op Italians Do It Better in 2021, met een fusie van gedempte beats, woozy elektronische lagen en berichten van hoop.

JOON ging op directe support tour naast Future Islands en speelde op festivals zoals Corona Capital (Mexico), waar ze het podium deelde met o.a. Thundercat, Pussy Riot, Poolside en Regina Spektor. Ook staat ze in 2024 op het ESNS podium.

Instagram | @templeofjoon
Spotify | Link

Yaro Mila

Yaro Mila is avant-garde/hyper pop. Luid, rebels, vurig en tegelijkertijd suikerzoet. De punk gitaren smelten samen met hamerende beats en digitale synths. In Yaro’s muzikale snoepwinkel proef je de onbeschaamde smaken van Britney Spears, de zuurheid van Lady Gaga en Ashnikko’s en Dorian Electra’s verwarring. Ze maakt haar eigen hyperactieve, sonische Frankenstein-baby. Vaak vind je Yaro op het podium samen met haar twee fantastische pop-achtige dansers van dance crew ‘Trevoga’ en twee rockende bandleden. Zo presenteert ze de muziek van de toekomst voor de sociale rebellen.

Instagram | @yaro.mila_
Spotify | Link

C’est Karma

Voor C’est Karma is muziek een instrument voor verandering. Ze begon al als 14-jarige al herrie te schoppen met haar punkband. Bij Karma Catena komt alles uit haar gepassioneerde activistische hart. Ze groeide op in Luxemburg, maar verhuisde naar Amsterdam om te studeren. Ook Karma doet mee met ESNS in 2024.

Karma's liedjes hebben hyperpop, alt-pop en noise/industriële invloeden. De thematieken variëren van het aanvallen van de passiviteit rond de klimaatcrisis en de ongelijkheid tussen de ‘filthy rich’ en de minder bedeelden tot haar liefde voor vrouwen, bioscopen en pasta.

Instagram | @cestkarma
Spotify | Link

 

-INFO-
Datum | 16 januari
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €13,50

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

Select tickets
Standard ticket € 13.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free