Saturday 23 March
Tickets Cinetol // 20:45 // € 12,50
Bumble B. Boy | support: Abel Natürlich
Genre: artpunk
Open: 20:45 - 23:00 hrs
Tickets: € 12,50
Line up: Bumble B. Boy, Abel Natürlich

Bumble B. Boy is een art-punk artiest en mislukte kinderentertainer, die grenzen verlegt en door heel Nederland een geschokt en verbijsterd publiek trekt met zijn unieke mix van theater, verhalen vertellen en elektrische punkenergie. Popronde 2022 was een groot succes en al snel speelde Bumble B. Boy al o.a. op Noorderslag en Grasnapolsky. 'De meest verwarrende act van het festivalseizoen' werd hij ook genoemd (3voor12). 

Het debuutalbum 'Bumble BBoy!' wat deze avond wordt gepresenteerd vangt de leuke, upbeat, kinderlijke punkgeest van Bumble B. Boy en verspreidt deze over een divers scala aan genres, van disco tot art-rock, afrobeat, Japanse surfrock, psychedelica en circusmuziek. Tekstueel komen er thema's naar voren als falen, hulpeloosheid, onmacht, onzekerheid en zwakte, maar altijd gepaard met een kinderlijk gevoel van optimisme en verwondering.

Instagram | @bumble_b_boy
Spotify | Link

Support: Abel Natürlich

Abel Natürlich debuteerde in 2021 met een ontroerende slacker-EP. Een jaar later volgde schreeuwerig progpunkalbum “Smug” en afgelopen november verscheen het wat kalmere “Abel Natürlich Quartet.” Een stilistische puinhoop eigenlijk, stevig geworteld in de traditie van helemaal niemand, maar Abels zwartkomische teksten en begaafde pianospel houden de boel op het podium nog enigszins bij elkaar. Abel kan veel, en wat hij niet kan doet hij dan toch.. Dit resulteert in een grillige show waarin branie en breekbaarheid elkaar verdringen

Instagram | @abelnaturlich
Spotify | Link

-INFO-
Datum | 23 maart
Deur | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €12,50

 

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 12.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free