Wednesday 10 January
Tickets Cinetol // 20:00 // € 13,50
Aaron Taos | support: Säm Wilder
Genre: indiepop
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 13,50
Line up: Aaron Taos, Säm Wilder

Aaron Taos is een indiepop artiest uit Los Angeles/Taos, New Haven. Taos bracht zijn tienerjaren door met aspiraties voor een professionele voetbalcarrière, maar stopte toen muziek zijn fulltime obsessie werd. Hij is een self-taught producer en toegewijd aan het ontdekken van nieuwe muzikale invalshoeken. 

Taos heeft een aantal mijlpalen op zijn naam staan; zoals zijn zomertour met King Princess vlak na de release van zijn EP ‘Night Thoughts’. Verder verscheen zijn hit single ‘Control’ van het album Birthday Boy (2019) in NBA 2K20 en ging viral op TikTok. Door indie-invloeden van Arctic Monkeys en Tame Impala te mengen met meer moderne pop grooves en -melodieën, is Taos' geluid een frisse benadering van de alternatieve popmuziek.

Tijdens deze show presenteert Aaron Taos zijn nieuwste album ‘juniper’. Zijn lyrics zijn gevoelig en intiem.

Instagram | @aarontaos
Spotify | Link

 

Support | Säm Wilder
Säm Wilder is een singer-songwriter-producer met een energieke, soulvolle stem waarmee hij elk publiek laat dansen. Zijn muziek kan worden omschreven als pop met soul en hiphop invloeden, met een geluid dat ergens tussen Anderson .Paak, Tom Misch, en Bon Iver ligt.

Säm heeft 5 jaar besteed aan het perfectioneren van zijn vaardigheden en het opbouwen van een netwerk in het hart van de muziekindustrie in Los Angeles, waar hij veel materiaal heeft gemaakt en samenwerkingen is aangegaan met artiesten zoals o.a. Noah Cyrus, Maty Noyes, Spencer Sutherland, B00ty, Bella Dose, Shadesofblue, Wizz Dumb, Deveon, etc.

Zijn nieuwe project wordt momenteel gemixt en gemasterd (in Dolby Atmos) in Los Angeles.

Instagram | @twodotsam
Spotify | Link

 

-INFO-
Datum | 10 januari
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €13,50

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 13.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free