Friday 12 April
Tickets Cinetol // 20:45 // € 15
Inge Lamboo | support: LONA
Genre: pop
Open: 20:45 - 23:00 hrs
Tickets: € 15
Line up: Inge Lamboo, LONA

Multi-instrumentaliste Inge Lamboo schrijft krachtige popliedjes. Ze leerde zichzelf gitaar, piano, drums en bas spelen. Op 15-jarige leeftijd begon ze haar eigen nummers te schrijven. Met 140k+ volgers op TikTok vermaakt Inge haar volgers met muziekcontent; maakt ze een impact op mensen die worstelen met hun mentale gezondheid; en van wie ze houden.

Haar tweede single "Black Heart" werd gekozen door haar fans op TikTok. Het nummer werd Veronica's Oorkonde / Song Van De Week op Radio Veronica.

Vlak nadat Inge lamboo haar debuutalbum "Black Heart" uitbracht in april 2023, werd ze gevraagd om op tournee te gaan met Nightwish-zangeres Floor Jansen. Ze opende ook voor Orange Skyline en Aly & AJ en kreeg in slechts een paar maanden tijd erkenning.

Instagram | @inge.lamboo
Spotify | Link

Support : LONA

De dodelijk openhartige LONA verkondigt haar kwetsbare teksten door middel van krachtige zanglijnen en dompelt ze onder in een bad van rauwe, engelstalige punchy-pop. Haar hybride geluid, gedreven door sterke drumbeats, rauwe gitaarlijnen en elektronische soundscapes, vindt inspiratie in acts als Paramore, BANKS en PVRIS. In een tijd waarin de 'quarter-life crisis' velen treft, biedt LONA een stem die resoneert met diegenen die worstelen met volwassen worden. Haar muziek is een bron van hoop en zelfontdekking voor velen. Durf jezelf te laten gaan in de alternatieve pop sound van LONA en laat je meeslepen door haar oprechte klanken en energieke optredens.

Instagram | @whatalona

-INFO-
Datum | 12 april
Deur | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €15

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 15.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free