Thursday 07 December
Tickets Cinetol // 20:00 // € 15
Yoràn Vroom's Group of Friends | Special guest: Sydney Imani
Genre: Jazz
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 15
Line up: Yoràn Vroom's Group of Friends, Sydney Imani

Maandelijks ontvangen wij Yoràn Vroom en zijn Group of Friends in Cinetol voor een intieme avond met jazz en improvisatie. Na meerdere spectaculaire edities komt hij in december terug met nieuwe improvisaties en een gastmuzikant.

Group Of Friends
Group Of Friends is de band van Yoràn Vroom, componist en drummer uit Amsterdam. Vroom is al jaren actief in de Nederlandse en Europese jazzwereld, en heeft met vele internationale artiesten gewerkt. 
 
Group Of Friends is een collectief van getalenteerde musici met ieder een specialisme, wat de band's positie in de scene uniek heeft gemaakt. Met collectieve improvisatie als gemene deler, en inspiratie uit wereldwijde folklore, zullen de musici hun eigen interessante kijk geven op het repertoire van Vroom, met als doel het creëren van een proces waarbij zowel de musici als de luisteraars emotioneel, intellectueel en spiritueel in worden meegenomen.
 
Over Yoràn: 
 
“Yoràn Vroom quickly developed into one of the leading musicians of our time. “ -Vrije Geluiden
 
Beluister Across A Spectrum van A tot Z, en je weet precies wie Yoran Vroom is, en dat is een prettige kennismaking met een mooie muzikant. Een overtuigende, authentieke debuutplaat met geweldige in your face drums en percussie; alsof de muzikanten in de kamer om je heen staan.” - Slagwerkrant

Group Of Friends Live
Yoràn Vroom Spotify 
Yoràn Vroom Instagram


Group of Friends bestaat uit:
Yoràn Vroom - drums
Itai Weismann - EWI
Yariv Vroom - Allround Percussion
Timothy Banchet - Piano/Keys
Fantison Araby - Mandinka Percussion
Nathaniel Klumperbeek – bas

Special guest: Sydney Imani

Sydney Imani is een Amerikaanse singer-songwriter die momenteel in Amsterdam woont. Haar muziek is een interpretatie van de hedendaagse millennial gevoeligheden, gefilterd door een hyper-rationele geest.

Geïnspireerd door artiesten als D'Angelo, Erykah Badu en H.E.R. probeert Sydney in haar muziek de complexiteit van de menselijke ervaring te ontdekken, variërend van liefde en lust tot sterfelijkheid en dood. Ze mengt neo-soul, R&B, pop en jazz om muziek te creëren die het vertrouwde combineert met het nieuwe. Sydney’s kerndoel in haar muzikale journey is om kwetsbaarheid te omarmen, de waarde en onvermijdelijkheid van lijden te erkennen en het raadselachtige labyrint van emoties te confronteren die onze menselijkheid definiëren.

Instagram | @sydneyimanimusic

 

-INFO-
Datum | 7 december
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €15*
Gereduceerd tarief (studenten/minderjarigen/65+/Stadspas) | €10
Toegankelijk met WeArePublic

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl

Select tickets
Standard ticket € 15.00
No longer available
Korting: CJP/18-/65+ € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free