Wednesday 20 December
Tickets Cinetol // 20:00 // € 13,50
Midas | Support: Roofman
Genre: alternative pop, singer-songwriter, pop, folk,
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 13,50
Line up: Midas, Roofman

Midas

Een vliegende start, zo kan je de introductie van Midas in het Nederlandse muzieklandschap in 2017 met zijn debuutalbum “Heavy Moon” gerust noemen. Alles wat de singer-songwriter aanraakte leek in goud te veranderen. Binnen een paar maanden stond hij op Pinkpop, op Tuckerville, in tv-programma’s en was hij zelfs de support van Eddie Vedder en Bob Dylan.

Na enige tijd uit de scène te zijn, maakt Midas een comeback met zijn album Magic Glasses (2022). Folky en melancholisch maar altijd pop, zoals popmuziek hoort te zijn. Verwacht een dijk van een band met vurige gitaren en glanzende koortjes die de jaren 70 niet zouden misstaan. Alternatieve pop met uitstapjes naar folk en rock. 

Instagram | @themidasmusic
Spotify | Link

Support: Roofman 

Weemoedige folksongs met een zekere indie-fragiliteit. Thijs van der Meulen alias Roofman heeft het bijzondere vermogen om mensen naar hem te laten luisteren. Zijn melancholische liedjes, die hij soms afbreekt met humoristische aankondigingen, hebben indrukwekkende melodieën en zijn in de beste zin van het woord intens. ‘De vreugde van verdriet’, zoals hij het noemt. 

De afgelopen jaren deelde hij het podium met o.a. Walter Martin (The Walkmen), Noah Guthrie, Cari Cari, Eric Steckel en Matt Perriment en speelde shows in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije en Spanje.

Instagram | @roofman_official
Spotify | Link

 

-INFO- 
Datum | 20 december
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €13,50

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 13.50
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free