Sunday 10 December
Tickets Cinetol // 19:30 // € 13,50
„NEUNUNDNEUNZIG & Blanche Biau - wanneer is het zo leeg geworden?“
Genre: darkwave, postpunk, shoegaze, techno
Open: 19:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 13,50
Line up: NEUNUNDNEUNZIG, Blanche Biau

NEUNUNDNEUNZIG

Denk bij NEUNUNDNEUNZIG aan de Berlijnse club experience, in een livemuziek jasje. Yves Tumor met een techno twist. De stijl van dit duo varieert van kitsch, levendig, kleurrijk en geromantiseerd naar abstract, zwart en verwoestend. Ze zoeken grenzen op in attitude, stijl en muziek. 

De post punk, post techno sound en de alter ego’s die het Duitse duo aanneemt, vormen een tegenreactie op de huidige consumptiemaatschappij. Hun onconventionele en gedecentraliseerde benadering van hun eigen discografie resoneert voorbij de taalgrenzen, zoals blijkt in hun officiële remix van Lana Del Rey’s hit ‘Say Yes to Heaven’. Hun eerste Duitse clubtour waarin ze hun gefragmenteerde sound samen brachten, was helemaal uitverkocht en nu brengen deze voor het eerst de rest van Europa in.

Instagram | @neunundneunzig.band
Spotify | Link

Blanche Biau

Met de Zwitserse artiest Blanche Biau voel je je vrij, hazy en melancholisch. Ze combineert darkwave met shoegaze en Duitse lyrics met Engels en Frans. Blanche Biau sleept je mee in haar wereld; die gefascineerd is door het sombere van de post punk en new wave uit de jaren ‘80. Met bas- en drum machines, melodieuze gitaarklanken en verlangen naar betere tijden is haar debuutalbum ‘Maraudé’ ontstaan. Bereid je voor om te verzinken en verdwalen.
Voor fans van Tamaryn, Mareux en Beach House.

Instagram | @blanchebiau
Spotify | Link
 

-INFO- 
Datum | 10 december
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €13,50

 

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. 

 

 

Select tickets
Standard ticket € 13.50
Available until 10 December 2023, 19:30
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free