Wednesday 11 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Fiona Jane Pop | Support: Stacy!
Genre: garage, garagerock, indiepop
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Fiona Jane Pop, Stacy!

Fiona Jane Pop 

De bedrieglijk lieflijke liedjes van de Nederlands/Britse Fiona Jane zijn fris en gruizig, zoet en vilein. Haar songs zijn zeer divers, authentiek, karakteristiek en direct herkenbaar. Fiona Jane Pop varieert van ingetogen indiepop, melodieuze bluesy garage soul tot overdonderend drone-punky-noise-geweld, met Fiona Jane’s zoete stemgeluid en venijnige lyrics als continu baken.
Denk bij Fiona Jane Pop aan een crossover van Bleached en Night Beats, met edgy vocals.

Na het debuutalbum ‘Fiona Jane Pop’ dat afgelopen april op vinyl werd uitgebracht, presenteert de band op 11 oktober de nieuwe EP ‘I don’t like you’.

Instagram | @fionajanepop
Spotify | Link

 

Support: Stacy!

Stacy! spot met het alledaagse en herdefinieert muzikale arrogantie. Deze groep egocentrische, ongelofelijk goed geklede individuen trekt zich niets aan van de status quo. Middelmatigheid is volgens Stacy! een zonde. Ze willen muziekgeschiedenis schrijven en zijn druk bezig met het innoveren van geluid.

Met een gedeelde bewondering voor de aanstekelijke gitaarpop van vervlogen tijden, plukt Stacy! de snaren van nostalgie en creëert tegelijkertijd een soundscape die lichtjaren vooruit loopt.

 

-INFO- 
Datum | 11 oktober
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free