Friday 06 October
Tickets Cinetol // 21:00 // € 10
Bring your Punker to the Bunker
Genre: punkrock
Open: 21:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Scallwags, LEAVE HOME, DJ ED ROCK

Scallwags

Scallwags speelt punkrock met een hoop rock-’n-roll. Harde gitaren, solo’s en een melodieën die je hoofd niet uitgaan. Sinds 1996 spelen ze overal in Europa. Scallwags staat bekend om zweterige live shows. ‘rock-’n-roll isn’t just played there, rock-’n-roll is celebrated’.

Instagram | @scallwags

LEAVE HOME

Leave Home is een Amsterdams punk rock trio, zoals hun naam suggereert zijn The Ramones hun grootste inspiratiebron. Meer dan 10 jaar geleden begonnen ze als een Ramones coverband, nu spelen ze hun eigen nummers. Andere grote inspiratiebronnen zijn artiesten zoals: Screeching Weasel, the Spits en Teenage Bottlerocket. Korte catchy nummers die in je hoofd blijven zitten, net zoals vroeger. Dit kan je allemaal horen tijdens hun jaarlijkse DIY punk rock festival Bring your Punker tot he Bunker.

DJ ED ROCK

Voor 20 jaar was Edwin niet alleen de programmeur van de Melkweg, hij stond daar ook bekend als de resident DJ. Ook op grote festivals is hij te vinden van Lowlands tot In To The Great Wide Open en Oerol. Hij groeide op in de punk, new wave, en early hiphop tijd, dit zijn dan ook zijn grootste inspiratiebronnen tot op heden. Deze avond staat puur in het teken van punkrock in al zijn vormen en stijlen en natuurlijk alleen vinyl.

-INFO- 
Datum | 6 oktober
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10 | Toegankelijk met WeArePublic

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free