Thursday 28 September
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11
Marie and the Antoinettes + PARO + Cardigan Inn
Genre: indiefolk, indie
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 11
Line up: Marie and the Antoinettes, PARO, Cardigan Inn

Marie and the Antoinettes

Marie and the Antoinettes begon met de liedjes van zangeres Marie; haar stijl is een combinatie van folky gitaarakkoorden en zanglijnen die uit het hart komen, met een sfeer variërend van lief tot donker. Met de bijdrage van de andere bandleden is er een psychedelische, wat complexere, maar verteerbare sound ontstaan - niet zonder politiek randje. De bandnaam is natuurlijk ironisch bedoeld en verwijst naar het feit dat sommige nummers gaan over ongelijkheden in de samenleving, maar Marie schrijft ook (toxische) liefdesliedjes.

Instagram | @marieandtheantoinettes_

PARO

Deze band betrekt een groot spectrum aan genres en tijdsgeesten bij hun sound en stopt deze in een nieuw jasje. Met onderwerpen als jeugd, politiek en de excentriciteiten van de 21ste eeuw brengt de band een nostalgie voor het nu, in plaats van het verleden. Met vernieuwende ritmes en dystopische  synthesizer worden de teksten tot leven gewekt en word je meegenomen in de wereld van PARO.

Instagram | @paropost

Cardigan Inn

Cardigan Inn is een jonge post-punkband die de perfecte balans zoekt tussen verrassende melodieën en stevige grooves. Geïnspireerd door King Gizzard, Parquet Courts en The Talking Heads heeft dit vijftal uit Amsterdam hun garagerock-oorsprong een frisse draai gegeven wat resulteert in een catalogus variërend van zachtere popsongs tot langere keiharde composities.

Instagram | @cardiganinnstagram
Spotify | Link

-INFO- 
Datum | 28 september
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. 

Select tickets
Standard ticket € 11.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free