Tuesday 05 September
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Dream Machine | Support: Heath + DJ Orval
Genre: Psych-pop, Psych-rock, 60's, Progrock
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: Dream Machine, Heath, DJ Orval

Dream Machine | Comeback Show 

Ex-Warm Soda bandleider Matthew Melton richtte samen met zijn vrouw Doris Melton Dream Machine op. Ze lieten hun thuis basis Los Angeles achter om de 60’s psych-rock die ze met Dream Machine maken naar Amsterdam te brengen. Ze staan bekend om hun zware, door orgel gedreven prog en psych-pop songs.

Na een creative hiatus komt Dream Machine terug, gewapend met een volledig Nederlandse ritme sectie, om Amsterdam op hoog tempo te veroveren. Ze bijten het spits af met een show in Cinetol op 5 september, de eerste show na 5 jaar. Om deze bijzondere avond kracht bij te zetten, worden ze vergezeld door de door de jaren ’70 geïnspireerde psych-rock band Heath uit Den Haag en DJ Orval (Excelsior Recordings).

Instagram
Spotify

Support: Heath

“Er woedt een psychedelische storm over de hofstad”, en de naam is Heath. Over de heide en achter de duinen. Grenzeloos en ongetemd.
Vreemde maatsoorten, laaiende harmonica’s en hypnotiserende gitaren vergezeld van verhalende lyrics vormen samen een betoverende reis. Een combinatie van gestructureerde jams, soundscaping en all-round psychedelica nemen de luisteraar mee op avontuur. Naast het genre-overstijgende karakter van de nummers en de unieke ‘vintage modern’ sound, staat Heath bekend om hun zeer energieke live shows die je op 5 september kan zien in Cinetol.

Instagram 
Spotify

-INFO-
Datum | 5 september
Deuren | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €10  
Facebook event | link 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free