Wednesday 20 September
Tickets Cinetol // 20:00 // € 11
Sofia Imbimbo |Album Release | Support: Atsushi Fukuroku Group
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 11
Line up: Sofia Imbimbo, Atsushi Fukuroku Group

Sofia Imbimbo
Sofia Imbimbo neemt je mee in haar wereld, hoofd en hart doormiddel van een soepele heldere zang en prachtige klanken.

In haar debuut-EP ‘Mr. Cardinal', dat op 21 september wordt uitgebracht, deelt Sofia haar emoties en worstelingen tijdens de periode dat ze gescheiden was van vrienden en familie en haar plek probeerde te vinden in een nieuwe omgeving. Door middel van liedjes van artiesten als Peggy Lee, Antonio Carlos Jobim en haar eigen composities pakt ze de complexiteit van scheiding en verlies aan.

Het album bevat ook een leuke bonustrack die Sofia's speelse gevoel voor humor benadrukt te midden van al deze veranderingen. De eerste single ‘The Shining Sea’ van dit album zal op 24 augustus overal uitkomen.

Instagram

Atsushi Fukuroku Group

Atsushi Fukuroku Group is een mengelmoes van verschillende culturen en muziekgenres. De band speelt originele composities van de Japanse gitarist Atsushi Fukuroku. Zijn muziek is een combinatie Amerikaanse jazz, de harmonieën van klassieke muziek uit Frankrijk en de catchy melodieën uit Japanse popmuziek.

Instagram 

-INFO-
Datum | 20 september
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

Select tickets
Standard ticket € 11.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free