Sunday 08 October
Tickets Cinetol // 20:00 // € 10
Ryan Song | EP presentation
Genre: elektronsich, pop
Open: 20:00 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Ryan Song, Rosie Meyer

Ryan Song 

Ryan Song (Shuang Song) is een queer artiest, songwriter & producer uit China. Na muziek gestudeerd te hebben in China verhuisde hij in 2017 naar Nederland. Hier is hij gaan experimenteren met een elektronische groove pop/dance geluid. Ryan is geïnspireerd door artiesten als: Charlie Puth, Beyonce & The Weekend.

Ryan Song doet zijn best om een boegbeeld te zijn voor de queer gemeenschap door zijn muziek en teksten. Door zijn eigen ervaring met het accepteren van zijn seksualiteit schrijft hij teksten over onder andere zelfacceptatie. Als een van de niet-Nederlandse Aziatische artistieke vertegenwoordigers in de Nederlandse muziekindustrie, wil Ryan de kloof tussen verschillende gemeenschappen overbruggen door alle verhalen te delen en stereotypen te doorbreken.

Instagram
Spotify

Support: Rosie Meyer 

Dance en pop op singer-songwriter Rosie Meyer laat je op de dansvloer huilen, lachen en meezingen. Pop met EDM invloeden geïnspireerd op artiesten als Becky Hill, Sigrid en Dagny. Rosie Meyer neemt je in haar songs mee in de highs & lows van het leven van een millennial. 

Rosie heeft veel liedjes geschreven voor o.a. Edsilia Rombley en Kokiri. Nu is het tijd om naast het songwriten ook weer het podium op te klimmen. In oktober 2022 bracht ze al haar eerste feature single 'Echoes' uit met house DJ duo REFUSE en in 2023 kan je haar eerste eigen releases verwachten. Bereid je voor op enthousiasme en relatable singalong hooks.

Instagram | @rosiemeyer__
Spotify | Link

-INFO-
Datum | 8 oktober 
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10 | Toegankelijk met WeArePublic

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free