Friday 25 August
Tickets Cinetol // 20:30 // € 10
Hermanus | EP release
Genre: nederlandse indie, synthpop
Open: 20:30 - 23:30 hrs
Tickets: € 10
Line up: Hermanus

Hermanus

De artiest Hermanus, afgeleid van tekstschrijver Sjoerd zijn tweede naam, werd geboren op een koude winterse avond in Amsterdam tijdens de tweede lockdown in 2021. Na jaren Engelstalige nummers te hebben geschreven gaf de overstap naar het Nederlands de doorslag. Hermanus is kwetsbaar, queer, ontwapenend, humorvol maar vooral storytelling met een hook. Zwaar en licht tegelijk.
Zijn songteksten gaan over belangrijke thema’s waar veel (jonge) mensen tegenaan lopen. Van paniekaanvallen, eenzaamheid, de toenemende prestatiedruk en de daarbij horende nachtmerries.

Een EP, genaamd 'sip', bestaande uit 6 (synth-)pop nummers is een project dat voortkomt uit een intensieve samenwerking met producers Bas van Win en Jeroen Jaspers. Stuk voor stuk nummers om mensen die strugglen een hart onder de riem te steken. Zijn EP zal daarom worden opgedragen aan iedereen die ook vaak sip is. 

Instagram
Spotify 

INFO
Datum | 25 augustus
Deur | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | € 10

Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

 

 

Select tickets
Standard ticket € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free